Sinds kort kunnen wij naast het reeds bekend energielabel ook een energieadvies leveren. Hierin krijg je concrete punten aangereikt hoe je huis energiezuiniger te maken is. Het energieadvies: de praktische vertaalslag van het energielabel, lees meer …..

Sinds december 2019 ben ik franchise nemer bij Object&co. Hierbij mag ik mij als zelfstandig ondernemer de regio Zuid Friesland tot mijn gebied rekenen. Object &co: uw specialist in vastgoedmedia. Onder deze noemer verzorg ik fotografie, video’s, hoogte- en 360 graden fotografie, plattegronden en meetrapporten conform NEN2580. Niet alleen voor woningen, ook voor bedrijfsonroerend goed. […]

Met de opening van de moderne praktijk in het centrum van Heerenveen was het ook tijd voor visitekaartjes. Mooie kaartjes met spot UV-lak uitgevoerd stralen je tegemoet. Net zoals je tanden na een paar sessie bleken bij deze jongeman.

Samen met haar partner heeft deze jonge dame een pand betrokken in het centrum van Heerenveen. Hij gespecialiseerd in het bleken van tanden; zij tovert met wimpers. Voor zowel wimper extensions als voor wimper lift van je eigen wimpers ben je bij Bella in goede handen. Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk ook een logo. […]

In april heb ik het logo mogen ontwerpen voor een nieuw bedrijf in Heerenveen. Eerst was hij nog bij ons in het pand gevestigd maar daar groeide hij al snel uit. Sinds eind september heeft Tanden Bleken Heerenveen de beschikking over een mooie, strakke, ruime praktijk in het centrum van Heerenveen.