Prezi Presentatie

Mantelzorgmakelaar, een helpende hand die weet hoe het spel en de knikkers gespeeld worden in de wereld van de Mantelzorg

Deze week een mooie presentatie mogen maken voor deze Mantelzorgmakelaar i.o. (bijna klaar), die, zodra gediplomeerd en geaccrediteerd, zijn eigen praktijk gaat opzetten om jou als mantelzorger te ondersteunen.

Een Mantelzorgmakelaar is een helpende hand die weet hoe het spel en de knikkers gespeeld worden in de wereld van de mantelzorg. Mantelzorger ben je zomaar in één keer en dan krijg je gratis allerlei regel- en uitzoekwerk naast je normale (zorg)taken, gezin en werk. Voor de zorgvrager is er allerlei hulp te krijgen (als je die weet te vinden tenminste) maar jij als mantelzorger moet alles zelf uitvinden: zorg, regelingen of hulpmiddelen voor de zorgvrager of zorg voor jezelf omdat je het gewoonweg niet voor elkaar krijgt naast je vaste ’taken’. Hiervoor schakel je een Mantelzorgmakelaar in. Waarom zou jij opnieuw het wiel uit moeten vinden terwijl hij dat al voor je gedaan heeft? Het mooiste? Deze kosten worden meestentijds gewoon uit jou aanvullende zorgverzekering betaald.