Verkoopstyling

Elk interieur ondergaat de invloed van de tand des tijds. Het wordt voller in huis, niet alles staat op een logische plek, gemak en gezelligheid wegen vaak zwaarder dan logica en stijl. Daar is niets mis mee, tot een woning verkocht en in beeld gebracht moet worden. Dan kunnen allerlei onwenselijke elementen een correcte weergave in de weg staan. Laat dat niet gebeuren!

Voorbereiding op de foto’s

Een goede voorbereiding kan een groot verschil maken voor de kwaliteit en zeggingskracht van interieurfoto’s. Uit onderzoek blijkt dat potentiële kopers maar moeilijk door persoonlijke spullen heen kunnen kijken. De woningzoeker wordt afgeleid van waar het om draait: de woning.

Ik werk standaard met een checklist, maar deze geeft nog geen volledig interieuradvies. Als daar behoefte aan is, kan ik daar een afspraak voor maken.

Tijdelijke inrichting

Is een woning (vrijwel) leeg, dan kan een tijdelijke aankleding en inrichting bevorderend zijn voor de verkoop. Immers, mensen kopen niet alleen een woning, maar ook sfeer. Meubels huren? Echte meubels of objecten van karton? Ik kan het voor je regelen. Informeer naar de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met me op.

Voor-en-na-foto’s