NIEUWE DIENSTEN

Sinds december 2019 ben ik franchise nemer bij Object&co. Hierbij mag ik mij als zelfstandig ondernemer de regio Zuid Friesland tot mijn gebied rekenen.

Object &co: uw specialist in vastgoedmedia. Onder deze noemer verzorg ik fotografie, video’s, hoogte- en 360 graden fotografie, plattegronden en meetrapporten conform NEN2580. Niet alleen voor woningen, ook voor bedrijfsonroerend goed. Meestal loopt dit via een makelaar maar ook als particulier of vastgoedondernemer kunt u bij mij terecht.

Het concept is one-stop-shopping; met één bedrijf, één vaste contactpersoon, één afspraak alles voor u of uw klant geregeld. Gemak voor u: hoogste kwaliteit fotografie en zeer nauwkeurige metingen tegen een scherpe prijs en dat met maar 1 afspraak.

Raam bekleding TBH en LBB

Voorzijde Koornbeursweg 26 Heerenveen

De nieuwe praktijk van Tanden Bleken Heerenveen & Lashes by Bella aan de Koornbeursweg 26 in Heerenveen, in samenwerking met Druktemakers, mogen voorzien van raambekleding. De komende tijd worden de gevels hier opgeknapt zodat het pand nog een mooiere uitstraling gaat krijgen.

mooi 3D effect weten te creëren

Visitekaartjes Tanden Bleken Heerenveen

Met de opening van de moderne praktijk in het centrum van Heerenveen was het ook tijd voor visitekaartjes. Mooie kaartjes met spot UV-lak uitgevoerd stralen je tegemoet. Net zoals je tanden na een paar sessie bleken bij deze jongeman.

Lashes by Bella – Nieuw Logo

Samen met haar partner heeft deze jonge dame een pand betrokken in het centrum van Heerenveen. Hij gespecialiseerd in het bleken van tanden; zij tovert met wimpers. Voor zowel wimper extensions als voor wimper lift van je eigen wimpers ben je bij Bella in goede handen. Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk ook een logo. Blij dat ik haar daarmee heb mogen helpen.

Nieuw logo Tanden Bleken Heerenveen

In april heb ik het logo mogen ontwerpen voor een nieuw bedrijf in Heerenveen. Eerst was hij nog bij ons in het pand gevestigd maar daar groeide hij al snel uit. Sinds eind september heeft Tanden Bleken Heerenveen de beschikking over een mooie, strakke, ruime praktijk in het centrum van Heerenveen.

Nieuw logo en visitekaartje voor Quist@Work

Deze maand een mooi logo mogen ontwerpen voor Jaqueline Quist.

Zij doet de opleiding tot Virtueel Assistant via de VA school van Nathalie en Hanneke. Voor haar nieuwe bedrijf moest er natuurlijk ook een passend logo komen. Daar hoort uiteraard ook een mooi visitekaartje bij. Gelijk met haar officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel was ook haar logo en visitekaartje klaar. Mooi resultaat.

 

Als kadootje nog een mooie bijpassende favicon gemaakt. Met dit klavertje vier wenst Willustration haar heel veel geluk en succes met deze nieuwe stap in haar leven.

E-book restyle voor B-inCharge

Weer een mooie opdracht afgerond. Voor B-inCharge die binnenkort een nieuwe workshop introduceert, heb ik haar E-book geredigeerd en een nieuwe look-and-feel gegeven en opnieuw geïntegreerd in haar website. We hebben gelijk maar even ook haar facebookheader aangepast zodat die nu mooi matched bij haar nieuwe E-book.

Omdat ik wat meer ervaring wil opdoen met het maken van interactieve PDF’s, online magazines, heeft ze van mij haar E-book ook in interactief format gratis ontvangen. Wil je kijken hoe die eruit ziet? Stuur dan een mailtje naar info@B-inCharge.nl en vraag deze bij Randa op.

 

Mock-up

Als je wel het 2D ontwerp hebt maar nog niet hebt kunnen laten drukken en je hebt toch een realistische foto nodig voor bijvoorbeeld een reclame folder, actie op je website, nieuwsbrief met product aankondiging etc, dan is een mock-up een prima alternatief.
Nu kun je in Photoshop op basis van te maken of te downloaden templates (visitekaartjes, 3-fold-folder etc) of een foto van het soort product (boek, mok, I-phone etc) een prima mock-up maken maar wat nu als het om een nieuw product gaat en je geen basis foto ter beschikking hebt?
Daar liep ik tegenaan en ben op zoek gegaan naar een geschikt programma en heb die ook gevonden. Blender.
Om in Pipi Langkous stijl te blijven “ik hebt het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” ben ik aan de slag gegaan. Hierbij het eerste (eenvoudige) resultaat!
Daarna de transparantie geprobeerd en een glazen prijs ontworpen.

Het basis ontwerp welke op de prijs gedrukt dient te worden

Het ontwerp op een glazenplaat ‘gedrukt’

Naambord in metallic look met de tekst opliggend.

E-magazine, e-folder met animatie

Altijd al een digitaal magazine, folder of document met animatie willen hebben op uw website of om via uw nieuwsbrief te verspreiden? Of een leuke weggever waarmee u inschrijvingen op uw E-maillijst genereerd? WilluStration-Design & Fotografie kan dat voor u verzorgen.

De mogelijkheden zijn legio. Van een simpel open te klappen folder tot een compleet magazine. Graag help ik u daarbij.

 

 

Nieuw logo voor MZMNN

Na flink studeren heeft hij het diploma Mantelzorgmakelaar op zak. Nu de voorbereidingen om voor zichzelf te gaan beginnen. Daar hoort een logo en huisstijl bij, evenals promotie materiaal en een website. Het begin is er: logo en visitekaartjes. Mooie opdracht voor een mooi en nuttig beroep.